Recept voor de toekomst

Recept voor de toekomst

Op 20 september 2018 vond het slotevent plaats van Gezocht: Voedsel voor de Toekomst. De provincie Vlaams-Brabant, Rikolto, Colruyt Group, KU Leuven en UCLL verwelkomden hun netwerk en nodigden hen uit om zich samen vast te bijten in uitdagingen rondom de toekomst van onze voeding. Dit document heeft tot doel verzamelde inzichten terug te koppelen als basis voor de verdere zoektocht naar nieuwe ideeën en mogelijke samenwerkingen. Want hoewel we gestart zijn met zoeken, hebben we nog geen sluitend antwoord gevonden. Er liggen nog meer dan genoeg uitdagingen op ons bord.

KOOKPUNT BEREIKT
Het startpunt voor de zoektocht was de vraag: “Hoe omgaan met de complexe voedseluitdagingen waar onze samenleving mee worstelt?” Het kookpunt is bijna bereikt. Deze inzichten helpen ons op weg naar het antwoord: lees hier het recept voor de toekomst.